Referanser

FRAMO

Vi har og har hatt gleden av å ha Petter Van der Heide som vår AV leverandør på en mengde med utfordrende messe prosjekter rundt om i verden, på krevende interne digitale info løsninger, pluss mye mye mer. Petter leverer alltid, følger alltid opp, og løser alltid utfordringen. Kan anbefale JBS som AV leverandør på det sterkeste.

– Geir Christian Helgesen, FRAMO

FRAMO

JBS gjør en god jobb for oss og  er lette å jobbe sammen med.
De kaster seg rundt når det er behov for det og kommer opp med mange  gode løsninger.

-Einar R. Johannessen, FRAMO

TV2

Jeg har samarbeidet med JBS og Peter Hoff Jansen lenge før de fikk navnet. JBS har alltid vært veldig god, fleksible og hyggelige å jobbe med. Da TV 2 flyttet i nye lokaler i 2018 var det JBS som leverte TV-skjermene til både studio, lounger og møterom.

Har vi opplevd tekniske problemer på utstyr så har de kommet på stedet og hentet / levert.

De har konkurransedyktige priser og stiller alltid opp når vi trenger hjelp.
JBS er et veldig serviceminded selskap som setter kundene først!

-Peder Nessimo, Serviceingeniør, TV 2

GC Rieber

Vi har brukt JBS lenge for våre installasjoner på møterom, auditorium, kantiner og infoskjermer.
 
Både selgere og montører gir oss veldig god oppfølging, gode løsninger og er effektive når jobben skal gjøres.
 
Jeg kan på det varmeste anbefale JBS som AV-leverandør.

Olivia

Olivia har valgt JBS til å levere lyd på sin nye restaurant på Zachariasbryggen i Bergen. – Nærmere smaken av Italia kommer du ikke

Olivias ambisjon er å by på de beste smakene fra Italia.  Lokalene henter inspirasjon fra byer i Italia; Olivia Aker Brygge har Napoli som inspirasjonskilde, Olivia Hegdehaugsveien har Roma, Olivia Tjuvholmen har Venezia og Olivia Østbanehallen henter inspirasjon fra Milano. Den første restauranten i Olivia-familien ble åpnet på Aker Brygge i 2006. Menyen der ble kjernen i alle Olivia-restaurantene; steinovnsbakt, tynn, krisp pizza, klassiske pastaretter og antipasti – med råvarenes kvalitet og autensitet høyt i kurs.  Åpent pizzakjøkken i hver restaurant gir gjestene del i den gleden og kunsten det er å bake ekte, italiensk pizza i steinovn.

Lydsystem Nordnes Sjøbad
I 2019 fikk vi tilslaget på å levere lyd i hele Nordnes sjøbad sitt område, både inne og ute. Å levere lyd ute som skal virke alle årstider, i all slags vær er krevende. Samtidig skal vi være konkurransedyktig i pris.

Vi valgte å levere Audac lydsystem med et kontrollpanel inne i vaktrommet hvor de kan styre lyden over hele området. I tillegg til musikk kan de ansatte kan gi beskjeder til kundene rundt om på bassengområdene og ved hjelp av Shure hodebøylemikrofon.

Det er brukt 21 høyttalere fordelt rundt omkring på området med over 600 meter høyttalerledning.

Lydsystem i hage, Brakanes Hotell

JBS leverte Bose lydsystem i hageområdet til Brakanes Hotell i Ulvik.

Aker BP Stavanger

Hos Aker BP Stavanger la vi skjermer på gulvet i resepsjonsområdet i tillegg til infoskjermer på veggen over.