møterom

Møterom

Med over 25 års erfaring fra bransjen er JBS eksperter på møterom. Vi vet hva dere trenger, hvordan dere løser dette innenfor tiltenkt budsjett – samtidig vil vi alltid komme med de beste løsningene på deres problemer.

Vi tilbyr gratis befaring til alle som holder til i Bergensområdet – og vi rekker ofte å svippe innom allerede samme dag! For resten av landet kjører vi digitale møter for å få en kjapp digital befaring og beskrivelse av deres ønsker. Dette får vi også til på samme dag!

Som en erfaren totalleverandør av møteromsløsninger leverer vi kun kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser – med rask levering. Vi er leverandøren du kan stole på.

Vi skaper fremtidens møterom!

Videomøter er blitt noe alle bedrifter må kunne ha, og å være tilgjengelig for kunder og kollegaer uansett hvor man befinner seg er relevant som aldri før.

Lite kan være så frustrerende som når et viktig møte ikke går som planlagt fordi det tekniske ikke holder mål. JBS ønsker å gjøre din jobbhverdag mer effektiv, og spare deg for unødvendig tidsbruk og frustrasjon!

Våre smarte systemer sikrer at videomøtet blir en knallgod opplevelse, med lyd og bilde i sann tid – av raskeste og ypperste kvalitet! Våre kamera og mikrofoner sørger for knirkefrie møter, der alle deltakere blir sett og hørt- uten hodebry over uforutsette tekniske problemer.

JBS sørger alltid for rask og plettfri installasjon, slik at du fortest mulig kan ta i bruk ditt nye system. Vi tilbyr en rekke, skreddersydde løsninger tilpasset akkurat din bedrifts ønsker og behov. Blant annet leverer vi automatiserte møteromsløsninger hvor lyd og bilde enkelt kan kontrolleres fra en enhet. Våre systemer er svært enkle i bruk, og kan benyttes av alle.

La JBS ta seg av det tekniske, slik at du kan konsentrere deg om det du faktisk skal!

Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale!

AV-løsninger til møterom

Vi har alt du trenger av AV-løsninger til møterommet! Fra Interaktive touch skjermer med SMART Board Pro til projektor og lerret. Vi har også styringssystem som enkelt gir deg oversikt og styring over det tekniske utstyret på møterommet. Kontakt oss gjerne for ein prat om AV-løsninger til møterom.

smart board skjerm

Interaktivt mikrofonsystem

Forbedre kvaliteten på dine digitale møter med et interaktivt mikrofonsystem. Vi hjelper deg med å sette opp et forslag som er tilpasset deg og dine behov. Vi leverer Nureva og mange andre ulike typer mikrofonsystemer som kan brukes i forbindelse med videokonferanser på Teams, Zoom, Webex etc.

Nureva mikrofonsystem

USB videosystemer

Har bedriften din behov for nytt videosystem til møter og konferanser? Få mest mulig ut av hvert møte med et USB videosystem. JBS er leverandør av ulike videosystemer.

Vi leverer blant annet Yamaha CS-700A Huddle Video Sound. Dette videosystemet er utstyrt med 4 høyttalere, mikrofoner, vidvinkel kamera og fjernkontroll. Ta kontakt med oss for veiledning og pristilbud

Yamaha CS-700A Huddle Video Sound

Bookingsystem møterom

Organiser enkelt og effektivt dine møterom med et tilpasset bookingsystem!

Med møteromsbooking system kan du enkelt booke møte fra pc, mobil eller møteromspanelet. Møteromspanelet som henger på veggen utenfor møterommet viser tydelig når det er ledig eller opptatt og kan integreres med resten av systemet på møterommet, som lys, lyd, pc m.m. Man kan enkelt forlenge møtet mens det pågår og ved manglende bekreftelse på oppmøte blir møterommet vist som ledig etter 15 minutter.

Få enkelt oversikt og unngå at møterom blir stående ubrukt.

Booking panel møterom

Vi har alt du trenger til [page_title].
Ta kontakt med oss for en prat om våre løsninger.
Ingen spørsmål er for små!